Over ons

Over Actief Lansingerland

Over ons

Van burgers en het eigen netwerk wordt verantwoordelijkheid, zelfredzaamheid en participatie in de samenleving verwacht. Belangrijk hierin is burgers te ondersteunen naar een vorm van meedoen. Waarbij een groot deel van de huidige generatie zelf regie wil houden en daar ook de financiële middelen voor heeft.

Doel van Actief Lansingerland is te ondernemen in het sociaal domein, burgers te ondersteunen om regie te krijgen over het eigen leven en te laten “meedoen” in wijk en maatschappij vanuit wederkerigheid.

In samenwerking met lokale ondernemers en gemeente worden activiteiten georganiseerd waar mensen hun huis voor uitkomen, ontmoet men andere mensen en bouwt men een kennissen- en vriendenkring op. Verbinding tot stand brengen is heel belangrijk en mensen ook zelf lekker aan het werk zetten.

Dit betreft activiteiten in en vanuit de bestaande 4 locaties van Welzijn Lansingerland.

Samenwerkingspartners

Meld u aan

Vindt u het leuk om in samenwerking met ondernemers en medebewoners het innovatieve avontuur aan te gaan, meld u dan aan!

Denk hierbij aan gezamenlijke activiteiten die bijdragen aan een gezonde leefstijl, het vergroten van gezelligheid door onderlinge ontmoeting, sociale samenhang en leefbaarheid in Lansingerland.

Want mensen komen pas terug als ze iedere keer weer verrast en positief geprikkeld worden.

Bent een een kookliefhebber en / of vindt u het leuk om activiteiten te organiseren, meld u dan aan!